avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Credit cu ipoteca pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Credit cu ipoteca pe firma

Buna ziua! Am cumparat o societate comerciala care are datorii la stat! Eu nu detin suma respectiva! Intrebarea mea este: as putea sa fac un credit cu ipoteca pe firma!....adica.....banca sa mi plateasca datoria ,iar eu sa i platesc bancii in rate iar daca nu banca sa-mi ia tot? Firma are un capital social de 30000 euro! Daca se poate ce trebuie sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 23:57, 29 Septembrie 2011
cred ca ai facut o gresala cumparand o firma cu datorii
Multumesc frumos pt raspuns! Intrebarea mea era alta!
Bineinteles ca puteti face asa ceva. Totul este sa gasiti banca care sa va sprijine.
Daca firma are datori, atunci acoperirea lor se va face in limita capitalului social.
Cel mai simplu ar fi plata datoriilor din capitalul social si diminuarea capitalului social pana la valoarea admisa de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu ipoteca maggia87 maggia87 Buna seara! Socrul meu a facut un credit pe o perioada de 24 de ani. La acest credit de 30000 euro a ipotecat apartamentul. Au trecut 4 ani de cand a facut ... (vezi toată discuția)
Srl doi asociati radin radin buna ziua, sant asociat la o firma srl, avem trei magazine de vanzare mobila , si pana acuma de curand treaba mergea binisor. de la un timp insa datorita ... (vezi toată discuția)
"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)