avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare amenda rovinieta

Buna ziua.
Lucrez la o societate care efectueaz transport marfa. În data de 16.09.2011 am achitat cu O.P. contravaloarea a două roviniete a cte 720 euro. Rovinietele respectivelor vehicuel expirau în data de 20.09.2011. Din greseala nu a mers nimeni sa ridice rovinietele noi pana pe data de 20.09 şi s-au ridicat in data de 29.09.2011. Ma astept sa primim doua PV-uri cu amenda. Putem primi un avertisment doar daca le contestam, pentru că plata s-a efectuat înainte şi banii au stat in contul CNADNR pana s-au ridicat rovinietele in data de 29.09? Este adevarat ca daca le primim dupa 6 luni de la constatarea contraventiei PV-urile se prescriu? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:34, 29 Septembrie 2011
De ce sa primiti amenda? Pentru ca nu ati ridicat rovinietele? Nu se ia in calcul data cand a intrat banii platiti cu op?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)
Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda rovinieta icvasilescu icvasilescu Am primit o amenda pentru rovinieta si vreau sa stiu daca este valabila sau se prescrie. Data constatare contraventie: 03.04.2011 Data intocmire PV: ... (vezi toată discuția)