avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot refuza sa fiu transferat in alt oras cu locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot refuza sa fiu transferat in alt oras cu locul de munca ?

Buna ziua , in prezent lucrez la un cazino , in urma unei greseli din partea mea , firma a returnat niste bani unui client , bani care imi vor fi mie opriti mie din salariu , banuiesc ca acest lucru este unul abuziv , dar nu asta ma deranjeaza . Mi s-a spus ca nu pot fi sanctionat in niciun fel , sa stau linistit , ca nu se pune problema sa fiu dat afara , pentru ca sunt protejat de regulamentul intern , de contract si etc . Mentionez ca contractul de munca este pe perioada nederminata . Dupa ce am primit aceste asigurari ca nu este nicio problema am primit o veste "bomba" ca se discuta sa fiu mutat in alt oras . Din cate am dedus eu aceasta decizie ar fi pentru a ma forta sa imi dau demisia , vreau sa stiu daca este o metoda ceva prin care as putea refuza acest transfer ... pt ca de dat afara nu ar avea motive sa ma dea si nici nu am degand sa le dau ....
Cel mai recent răspuns: neghina , utilizator 14:29, 29 Septembrie 2011
si as mai avea o intrebare , ei ca sa imi ceara sa lucrez in alt oras , nu ar trebui sa sa imi faca o oferta pe care eu sa o accept sau sa o refuz....? sau pot sa vina peste noapte si sa spuna , de maine lucrezi in bacau ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. la inceputul anului, din cauza ca am ramas fara venit, am transmit o solicitare catre firma de telefonie mobila o adresa prin care am rugat sa mi se ... (vezi toată discuția)
Amenda in lipsa identificarii PPStm PPStm Buna ziua Am primit amenda de la Politia Locala, la domiciliu. Pe scurt am fost oprit de un echipaj al acesteia, dupa o discutie de maxim un minut cu ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu recuperarea unur bani + garantie de gestiune + zile de concediu CherimElvis CherimElvis Problema mea! Am lucrat in functia de agent vanzari - la o societate de distributie bauturi - timp de 8 luni - in primele 6 luni mi s-au oprit cate 200 de ... (vezi toată discuția)