avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

telefonie mobila

buna ziua. la inceputul anului, din cauza ca am ramas fara venit, am transmit o solicitare catre firma de telefonie mobila o adresa prin care am rugat sa mi se rezilieze contractul pentru ca nu mai am cu ce sa-l achit.
dupa circa 4 luni am primit raspuns negativ.
nu este cumva o lege care obliga toate institutiile sa raspunda la petitii in termen de 30 zile, mai mult, daca nu se refuza in scris se considera cererea aprobata in mod tacit? parca aceasta practica este si in parlament, unde sunt adoptate legi in mod tacit.
multumesc frumos anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters205490 , utilizator 12:28, 3 Iunie 2011
institutiile publice ale statului, nu societatile comerciale private. verificati si termenele prevazute in contract.
va rog un raspuns la problema ridicata. va multumesc.
STATU '' este '' STAT '' Companiile sunt '' STAT in STAT '' !!!
Cam GREU sa primiti un raspuns '' POZITIV '' la o asemenea SOLICITARE ! Ce tip de contract aveti ? ( voce ; internet ) ?
Pe ce perioada ( 1 ; 2 ani ) ? DACA vi s - a oferit '' LA PROMOTIE '' si un aparat ( telefon ; modem de internet ) '' GRATUIT '' sau la pret '' BOMBA '' ( 2 ; 3 ; 5 ; .......... 10 lei ) !!!
>> '' Compania '' isi va '' recupera '' costul aparatului din abonamentul platit lunar de Dvs. !!! Daca sunteti '' IN PANA
'' financiara va dau o veste PROASTA ! NU LE PASA !!!
EU nu am MAI vazut '' RECHINI '' cu '' SENTIMENTE '' !!!!
DACA v -au '' agatat '' cu o '' super oferta ''' CU asta
'' ramaneti de gat '' pana la finalul contractului !!!
Daca '' Insistati '' sa reziliati contractul inainte de termen si sunteti in situatia descrisa de mine mai sus ( adica aveti un aparat primit '' LA OFERTA '' in mod sigur se vor cere daune / pentru reziliere inainte de termen + uzura fizica a aparatului !!! PE care NU il
'' Puteti RETURNA '' !!!
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
ContSters205490, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de reinoire abonament telefonie fixa viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Va expun succint urmatoarel: sant abonat la o companie foarte cunoscuta pt serviii de telefonie si internet.Abonamentul la telefonie fixa a expirat ,cel pt ... (vezi toată discuția)
Oferte, promotii insotite de clauze abuzive eufortune eufortune o companie de telefonie, face reclama \\"agresiva\\" la o promotie pentru un pachet ce contine bunuri si servicii dupa cum urmeaza: telefon gratuit,abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)