avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Posibilitate inmatriculare masina veche, stie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Posibilitate inmatriculare masina veche, stie cineva...?

Poate stie cineva daca mai exista posibilitatea de a inmatricula in Romania un autoturism mai vechi si cumparat de o fundatie nonprofit, fara taxa de poluare sau prima inmatriculare, cum i s-o mai spune. Este vorba de un Vw T4 cu 6 locuri din 1992 , E2 si motor diesel de 2,4 cmc cu care, fundatia vrea sa transporte copii de la scoala la domiciliul fiecaruia. Sau poate mi se explica cum pot beneficia de "depreciere"-a de la constatarea RAR, masina nu are dotari tehnice cine-stie-ce. Multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire de la taxa auto 2011 liviuz liviuz Erata: 2011 nu 3011... Am gasit pe net urmatoarea informatie: Sunt scutite de plata taxei autovehiculele, atunci când sunt: (1)a) încadrate în categoria ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu - incadrare autoturism panzarumitica panzarumitica avand in vedere legislatia romaneasca si cea europeana, va rog sa-mi spuneti, un autoturism FORD FIESTA, prima inmatriculare 30.09.2005 ITALIA, capacitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dumitrusimion33 dumitrusimion33 imi cer scuze poate nu am fost destul de explicit in decembrie 2010 am inmatriculat o masina adusa din spania un citroen xsara din2000 euro2 1587 cmc ... (vezi toată discuția)