Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe
Am si eu o problema privind Revisalul. La raportul per salariat imi apare diferenta intre suma de la salariu+sporuri (partea de sus, de la contracte) si suma de jos, salariu, respectiv sporuri. Acestea din urma, daca se aduna ar trebui sa dea suma de sus,nu? Ori la mine e o diferenta mai mult decat dublu.Care sa fie cauza??
freeelis a scris:
Danaioana a scris:
Am si eu o problema privind Revisalul. La raportul per salariat imi apare diferenta intre suma de la salariu+sporuri (partea de sus, de la contracte) si suma de jos, salariu, respectiv sporuri. Acestea din urma, daca se aduna ar trebui sa dea suma de sus,nu? Ori la mine e o diferenta mai mult decat dublu.Care sa fie cauza??
exista o problema la program ... incercati sa scrieti la suportregistru@inspectiamuncii.ro .. puneti TItlul mesajului ”Cu prioritate”... vedeti ce raspuns va dau acestia ... o asemenea problema a mai fost discutata pe acest forum ....
Avand in vedere ca sunt proaspat inscrisa pe acest site, nu am reusit sa identific discutia de pe forum referitor la problema mea.Va multumesc oricum pt raspuns.
~ final discuție ~