avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Am si eu o problema privind Revisalul. La raportul per salariat imi apare diferenta intre suma de la salariu+sporuri (partea de sus, de la contracte) si suma de jos, salariu, respectiv sporuri. Acestea din urma, daca se aduna ar trebui sa dea suma de sus,nu? Ori la mine e o diferenta mai mult decat dublu.Care sa fie cauza??
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 14:41, 5 Octombrie 2011
Problema este completarea gresita a registrului.
Rubrica de sus "Salariu+sporuri" reprezinta suma celor doua coloane de jos "Salariu" si "Sporuri".
Danaioana a scris:

Am si eu o problema privind Revisalul. La raportul per salariat imi apare diferenta intre suma de la salariu+sporuri (partea de sus, de la contracte) si suma de jos, salariu, respectiv sporuri. Acestea din urma, daca se aduna ar trebui sa dea suma de sus,nu? Ori la mine e o diferenta mai mult decat dublu.Care sa fie cauza??

exista o problema la program ... incercati sa scrieti la suportregistru@inspectiamuncii.ro .. puneti TItlul mesajului ”Cu prioritate”... vedeti ce raspuns va dau acestia ... o asemenea problema a mai fost discutata pe acest forum ....

freeelis a scris:

Danaioana a scris:

exista o problema la program ... incercati sa scrieti la suportregistru@inspectiamuncii.ro .. puneti TItlul mesajului ”Cu prioritate”... vedeti ce raspuns va dau acestia ... o asemenea problema a mai fost discutata pe acest forum ....

Avand in vedere ca sunt proaspat inscrisa pe acest site, nu am reusit sa identific discutia de pe forum referitor la problema mea.Va multumesc oricum pt raspuns.
De acord cu Dvs. ca asa trebuie sa fie.Dar ce spuneti ca nici in situatia in care nu exista sporuri la salar, sumele tot nu coincid. Spre exemplu daca salariul angajatului este de 1159 lei, fara nici un spor, (suma care se regaseste in partea de jos a raportului per salariat), in partea de sus, unde ar trebui sa fie aceeasi suma, imi apare 2832!!! Deci nu are cum sa fie completarea gresita a registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate revisal tomaioana tomaioana Buna ziua am o mare problema cu Revisalul am transferat toate datele am completat salariul si sporurile la fiecare angajat daca ma uit pe contracte la ... (vezi toată discuția)
Modificare sporuri mmarianne mmarianne Buna ziua, Am nevoie de ajutor in ceea ce priveste modificarea sporurilor inn Revisal. Am introdus sporurile pt luna august si am avut intentia de a incepe sa ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumilor dumilor Buna ziua. Am transferat datele din vechiul revisal in cel nou, doar pentru salariatii activi la 1 august 2011, la cei care au contractele suspendate am ... (vezi toată discuția)