Buna ziua,
Am nevoie de ajutor in ceea ce priveste modificarea sporurilor inn Revisal. Am introdus sporurile pt luna august si am avut intentia de a incepe sa lucrez si pentru septembrie.
Dar: primul salariat nu mai are in septembrie spor pt ore lucrate in sarbatori legale iar sporul de noapte i s-a modificat. Am reusit sa sterg orele legale dar cind am dorit sa sterg cele de noapte, pt ca apoi sa adaug o alta valoare la acest spor, Revisal imi da urmatorul mesaj: ” Object reference not set to an instance of an object , dupa care se inchide automat.
#-o
Multumesc
am si eu situatia aceasta si am modificat cim astfel stergisporul de care nu beneficiaza in septembrie,modifici valoarea sporurilor de care beneficiaza in septembrie,eu le-am lasat si pe cele care nu s-au modificat pt ca valoarea lor totala nu mai era cea din stat daca le stergeam la raport salariu+sporuri,si asa la unul nu imi iese totalul brut din stat fiindca are medical
Revisal 2012
carsgp
Va rog mult ajutati-ma,#-o#-o#-o:sorry: pentru ca nu pot sa introduc modificarea salariilor in revisal.Va desccriu care e problema:intru pe salariat, introduc ... (vezi toată discuția)
Revisal
Danaioana
Am si eu o problema privind Revisalul. La raportul per salariat imi apare diferenta intre suma de la salariu+sporuri (partea de sus, de la contracte) si suma ... (vezi toată discuția)