avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare sporuri

Buna ziua,
Am nevoie de ajutor in ceea ce priveste modificarea sporurilor inn Revisal. Am introdus sporurile pt luna august si am avut intentia de a incepe sa lucrez si pentru septembrie.
Dar: primul salariat nu mai are in septembrie spor pt ore lucrate in sarbatori legale iar sporul de noapte i s-a modificat. Am reusit sa sterg orele legale dar cind am dorit sa sterg cele de noapte, pt ca apoi sa adaug o alta valoare la acest spor, Revisal imi da urmatorul mesaj: ” Object reference not set to an instance of an object , dupa care se inchide automat.
#-o
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 30 Ianuarie 2012
am si eu situatia aceasta si am modificat cim astfel stergisporul de care nu beneficiaza in septembrie,modifici valoarea sporurilor de care beneficiaza in septembrie,eu le-am lasat si pe cele care nu s-au modificat pt ca valoarea lor totala nu mai era cea din stat daca le stergeam la raport salariu+sporuri,si asa la unul nu imi iese totalul brut din stat fiindca are medical
am si eu acelasi mesaj si nu mai stiu ce sa fac mi se inchide programul si nu stiu ce e de facut
ati gasit solutia la problema susaminita?
Posibil ca eroarea dvs sa fie una tehnica. Luati legatura cu cei care au creat Revisal-ul, folosind adresa de email suportregistru@inspectiamuncii.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)
Revisal 2012 carsgp carsgp Va rog mult ajutati-ma,#-o#-o#-o:sorry: pentru ca nu pot sa introduc modificarea salariilor in revisal.Va desccriu care e problema:intru pe salariat, introduc ... (vezi toată discuția)
Date eronate revisal tomaioana tomaioana Buna ziua am o mare problema cu Revisalul am transferat toate datele am completat salariul si sporurile la fiecare angajat daca ma uit pe contracte la ... (vezi toată discuția)