avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal 2012

Va rog mult ajutati-ma,#-o#-o#-o:sorry: pentru ca nu pot sa introduc modificarea salariilor in revisal.Va desccriu care e problema:intru pe salariat, introduc salariul nou (modificat), iar unde ar trebui sa apara data la care produce efectul imi apare 01.01.0001,langa aceasta este un semn cu rosu unde imi indica sa rectific data, acolo langa semnul rosu dau click sa introduc data ,iar cand vreau sa introduc data imi apare acest mesaj:"exception has been thrown by the target of an invocation" si mi se inchide revisalul neputand salva modificarile. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma urgent!!!!
Cel mai recent răspuns: carsgp , utilizator 13:32, 11 Ianuarie 2012
suna la itm - revisal sau scrie mail la
suportregistru@inspectiamuncii.ro
poate te ajuta , ar trebui

mersi frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - import angajator elkecri elkecri Buna ziua, Am vrut sa import un angajator si imi spune ca exista acel angajator si nu mi-l importa.Eu in revisal nu am acel angajator. Ce este de ... (vezi toată discuția)
Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.5 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 29 aprilie 2016 aplicația Revisal versiunea 6.0.5 înlocuiește versiunea 6.0.4 publicată în data de 16 aprilie ... (vezi toată discuția)