avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CE FEL DE CONTRACT??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CE FEL DE CONTRACT??

AM O FIRMA SI AM NEVOIE OCAZIONAL DE 30-50 ,,FIGURANTI" ,DE EXEMPLU CUM SUNT CEI DE LA EMISIUNILE TV CARE APLAUDA,AS DORI SA STIU CE FEL DE CONTACT SA FAC CU EI (DOAR NU DREPTURI DE AUTOR) SI CUM LE DECLAR IMPOZITUL PE VENIT LA FISC,PRIN 100 SAU 112?? MENTIONEZ CA II PLATESC LA ZIUA LUCRATA. VA MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 1 Octombrie 2011
Contract de prestari servicii. Veti retine doar un impozit de venit de 10% fie de 16% daca persoana va solicita acest lucru.
Alex_Munteanu a scris:

Contract de prestari servicii. Veti retine doar un impozit de venit de 10% fie de 16% daca persoana va solicita acest lucru.

:stunned:
Am spus ceva gresit? Contractul civil este foarte valabil in aceasta situatie. Iar retinerea impozitului este stabilita de Codul fiscal la art. 52 daca nu ma insel.
si ce fel de declaratie se depune 100 sau 112?
dar sanatatea nu se opreste de catre angajator?
DAR DE REGISTRUL DE ZILIERI ,CE ZICETI?

Alte discuții în legătură

Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru contract de comison georgianagm georgianagm buna ziua, daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)
Cum se declara impozitul pe venit ,retinut la sursa, la zilieri? Kolea41 Kolea41 va rog ,daca a avut cineva cazul de zilieri la lucru- agricultura, constructii- cum a declarat impozitul retinut ? in declaratia 100 sau 112 ? multumesc. (vezi toată discuția)