avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamurire asupra unei solutii in urma unui proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamurire asupra unei solutii in urma unui proces

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna urmatoarea solutie a unui proces: "Admite excepţia nulităţii acţiunii. Anulează acţiunea, ca netimbrată."?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:21, 30 Septembrie 2011
Inseamna ca s-a respins actiunea fara a se intra pe fond.
Puteti deschide ulterior un nou proces.
Dana_2009 a scris:

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna urmatoarea solutie a unui proces: "Admite excepţia nulităţii acţiunii. Anulează acţiunea, ca netimbrată."?
Va multumesc!

Pentru o mai buna intelegere: netimbrarea atrage anularea cererii, prin invocarea exceptiei de netimbrare a actiunii sau necorespunzator timbrate.
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)