Bună seara.
Ieri am deschis un subiect cu privire la pensii, grupe de muncă, modul de calcul, etc. la care nu am primit nici un răspuns.
Azi, verificând decizia de pensie suplimentară recalculată ca urmare a aplicării legii nr. 263/2010 cu privire la acordarea în plus a celor 25 % pentru stagiu complet în grupa a II-a, primită acum, dar cu aplicare de la data de 01.01.2011, am constatat că majorarea efectivă este doar de puțin peste 10%, probabil, mă gândesc că datorită faptului că nu toată perioada lucrată a fost în grupa a II-a. Vă rog să confirmați sau să infirmați.
Analizând decizia, și calculele de pe aceasta , citez: "Punctajul mediu anual acordat suplimentar titularului = 0,19903", ca mai jos în chenarul roșu (diferența de primit cf, art 169 din legea mai sus amintită valoarea de 0,16361). Aceasta din urmă este valoarea care a fost adăugată la punctajul mediu anual. Oare nu este o greșală?.
Nu valoarea de mai sus respectiv 0,19903 cea rezultată din calcule trebuia adăugată la punctajul mediu anual?.
Aș fi bucuros dacă aș primi răspunsuri și la problema de ieri rămasă fără răspuns.
VÃ MULȚUMESC.