avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si contabil scoala - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si contabil scoala - incompatibilitate?

Care este incompatibilitatea intre un functionar public , contabil primarie, si postul de administrator financiar (contabil sef) de scoala? .M-am inscris la concursul pentru un astfel de post (de fapt 0,25 norma la doua scoli cu pers. juridica), insa comisia de concurs ar fi primit indicatii de la Inspectoratul scolar sa nu fiu acceptata , fara o motivatie scrisa in acest sens. Se pare ca insasi Directia de Finante ar fi "motivat" verbal o stare de incompatibilitate. Care? Ma poate ajuta cineva cu un text de lege? Multumiri.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:52, 10 Octombrie 2011
este ilegal. :)
Asta trebuie sa argumentez cu niste articole de lege.
e simplu. solicitati baza legala pentru care s-au facut platile in numele politiei, si care nu exista.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator si fpss pot fi compatibile? maxi_40 maxi_40 Buna ziua! Sunt lucrator de penitenciar si as dori sa fac cursurile de formare mediatori,dar mai intai as vrea sa stiu daca sunt compatibile. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru cumul de functii cory_r cory_r functionarii publici sant platiti pentru cumulul de functii ( daca da in baza carui art. de lege ) mentionez ca a doua functie nu are nimic comun cu prima si ... (vezi toată discuția)