avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... greseala la stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

greseala la stagiul de cotizare

Buna seara,
Cum se poate repara o greseala din 2008-2010 la stagiul de cotizare?. Am cerut o adeverinta de la casa de pensii privind stagiul de cotizare si am descoperit ca lipseste 1 luna , iar pe o perioada de aprox. 3 ani de zile nu este inregistrat timp de lucru partial cum era prevazut in contractul de munca(pensie invaliditate gr.3, program de 4 ore). Firma unde am avut contract nu mai exista.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 09:42, 30 Septembrie 2011
Adresati-va Inspectoctoratului Teritorial de Munca in raza carei a fost inregistrata firma unde ati lucrat,poata va ajuta cu copii de pe statele depuse si Anaf-ului pentru eliberarea de copii dupa fisele fiscale pentru a va putea demonstra stagiul de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala inreg.pontaj 4 ore vayacondios vayacondios In pontaj a fost inregistrat program de 8 ore in loc de 4 ore( pensie invaliditate gr.3), greseala pe care angajatorul a facut-o in urma cu 3 ani,iar eu am ... (vezi toată discuția)
Pensia de drept ContSters228970 ContSters228970 daca am implinit varsta pentru pensia de drept, conform art.56 si 57 din codul muncii,sunt obligat sa ma pensionez? c.m. este nul dupa implinirea varstei? (vezi toată discuția)
Despre acte pensie mihaimares59 mihaimares59 Ce acte trebuie sa-mi dea actuala firma unde lucrez ptr a depune la dosarul de pensie (vezi toată discuția)