avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii greseala inreg.pontaj 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

greseala inreg.pontaj 4 ore

In pontaj a fost inregistrat program de 8 ore in loc de 4 ore( pensie invaliditate gr.3), greseala pe care angajatorul a facut-o in urma cu 3 ani,iar eu am descoperit-o abia acum, dupa adeverinta privind plata asigurarilor de sanatate.Am mai descoperit deasemenea si faptul ca lipsesc 2 luni din aceasta adeverinta.Contractul de munca si inregistrarea in CM este pt. pr.4 ore, iar pt lipsa celor 2 luni nu se specifica nimic. Cum ma afecteaza acest fapt daca nu se fac modificarile acestea? Angajatorul refuza sa repare greseala facuta.Unde ma pot adresa pt. a obliga angajatorul sa repare greseala. Am facut sesizare la ITM dar nu mi-au raspuns ca nu ma pot ajuta.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Greseala la stagiul de cotizare icapopa2011@yahoo.com icapopa2011@yahoo.com Buna seara, Cum se poate repara o greseala din 2008-2010 la stagiul de cotizare?. Am cerut o adeverinta de la casa de pensii privind stagiul de cotizare si ... (vezi toată discuția)
Este legal sa se schimbe o pensie pe caz de boala cu o pensie sociala? lumis77 lumis77 Am fost pensionata pe caz de boala in 2007 , avand gr.3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore .In 2009 am incheiat un Contract civil cu un domn deputat ... (vezi toată discuția)
Administrator nou ContSters98549 ContSters98549 buna ziua, vreau si eu o lamurire,suntem un punct de lucru si de 3 luni avem un nou administrator,care de cind a venit urmareste doar interesul lui,adica el ... (vezi toată discuția)