buna ziua,
vreau si eu o lamurire,suntem un punct de lucru si de 3 luni avem un nou administrator,care de cind a venit urmareste doar interesul lui,adica el sa aiba un salariu cit mai mare iar pe al nostru al angajatilor sa-l micsoreze,mentionez ca salariul uniu angajat nu depaseste 750 ron.
de 2 luni ne-a facut condica de prezenta ,lucram intr-un trust media,toti suntem angajati cu CM de 9 ani si respectiv 7 ani.
Pina acum trei luni toata lumea a fost pontata 8 ore dar de cind a venit dinsul ne-a pontat cite ore are fiecare, pe condica de prezenta.
Itrebarea mea este :
-orele nelucrate ne afecteaza la vechime?
-pt. acele ore nelucrate am inteles ca angajatorul trebuie sa aiba cereri de concediu fara plata pe care trebuie sa le prezinte odata cu statul de plata la ITM,noi nu am facut asa ceva,a procedat corect?
-diferenta dintre salariile noastre la o norma de 8 ore si pontajele facute dupa condica de prezenta se regaseste pe statul lui de plata?
este legal ceea ce a facut? si ce putem noi face?
Va multumesc
Desfiintarea postului
GIM007
Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la desfiintarea postului unui angajat. Stiu ca poate veni la serviciu 4 ore/zi si sa ii fie platite 8 ore/ zi ... (vezi toată discuția)