avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintarea postului

Buna ziua,

Am si eu o intrebare referitoare la desfiintarea postului unui angajat. Stiu ca poate veni la serviciu 4 ore/zi si sa ii fie platite 8 ore/ zi insa, in acest caz, datorita rea vointei acestei persoane, prefer ca acesta sa nu vina deloc, bineinteles cu acceptarea platii salariului conform legii.
Intrebarea este: cum il pontez pe acesta in condica? daca il trec prezent si respectivul face ceva prostii - cum ma afecteaza si daca il trec absent, din nou, cum ma afecteaza?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:20, 6 Iulie 2010
1. Ii dati scris ca in perioada preavizului nu aveti nevoie de prezenta lui si il veti plati pe aceasta perioada.
2. Aceasta scrisoare va este favorabila in caz de se intampla ce spuneti dvs. si o atasati la pontajul salariatului.
3. In condica nu pontati nimic, nici prezent, nici absent, scrieti: "preaviz".
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj + salariu ContSters60781 ContSters60781 In ciuda faptului ca sunt atat de multe discutii pe aceasta tema, tot nu imi este clar. Nici o retinere salariala nu se poate face fara intreaga procedura a ... (vezi toată discuția)
Administrator nou ContSters98549 ContSters98549 buna ziua, vreau si eu o lamurire,suntem un punct de lucru si de 3 luni avem un nou administrator,care de cind a venit urmareste doar interesul lui,adica el ... (vezi toată discuția)
Preaviz 20 zile lucratoare ContSters75393 ContSters75393 Daca unei persoane i se desface contractul de munca in baza art 65(1) si i se aduce la cunostinta ca perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare la 4 ore pe ... (vezi toată discuția)