Anjelique a scris:
Bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart la partaj in procent de 50|50 la suta pentru fiecare . Nu cred ca fosta sotie nu a contribuit cu nimic , pentru ca si munca in gospodarie se considera munca si nu ati specificat daca aveti copii impreuna . Dumeavoastra puteti inventa orice suma doriti ca sa recuperati de la fosta sotie atata timp cat aveti dovezi si platiti o taxa de timbru in valoare de 3% din suma pe care doriti sa o recuperati .
am notat tonul acid din raspunsul d-voastra. cred ca o suma dovedita nu este inventata.
totusi am sa precizez:
avem un copil impreuna. atat ea cat si copilul traiau din sumele trimise de mine pt cheltuileli lor (de ex, salariul in Ro era de 80 euro, iar sotia primea 200 euro pt cheltuilei). eu mai aveam in intretinere alti doi copii din prima mea casatorie. cei 15 mii euro i-am trimisi toti odata pt cumpararea imobilelor (unul ca locuinta, celalalt ca investitie). a cumparat doar cel destinat ca locuinta, unde sa si mutat si locuieste netulburata, iar restul banilor i-a ascuns.
acum am sa va intreb pe d-voastra: recuperarea unei cote din suma de 10mii se poate cere direct in partaj, s-au trebuie deschisa alta actiune?