avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Trebuie sa rectific ceva la un contract al unui salariat. Cum export fisierul din Revisalul Nou? Care este procedura?Mentionez ca i am facut corectia in revisalul nou.
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 08:08, 3 Octombrie 2011
HG 500/2011 nu a fost explicita in stabilirea unui termen precis pentru operarea cu Revisal-ul nou, probabil mizand pe capacitatea de conexare a cititorilor HG 500/2011 si a utilizatorilor Revisal. A stabilit doar un termen de 90 zile pentru inscrierea salariilor si sporurilor (elemente de noutate in aceasta versiuen, fata de cealalta). Tinand cont de faptul ca inregistrarea salariilor si a sporurilor este posibila numai daca este instalata versiunea 5.06 a Revisal-ului, nu este neaparat nevoie sa fii consilier juridic pentru a-ti da seama ca, practic, termenul de 90 de zile acordat pentru inscrierea salariilor si sporurilor, coincide cu termenul in care toata lumea este obligata sa treaca la versiunea 5.06 a Revisal-ului.
Aceasta concluzie fiind extrem de simpla, ma asteptam sa va fie oferita, eventual, de catre consilierii juridici, care opereaza pe site din dorinta de a-si pune amprenta competentei pe majoritatea intrebarilor care se afiseaza pe durata popasului dumnealor pe forum. Ca nu intotdeauna se intampla asa, este deja o masura a competentei individuale.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
Arel a scris:

......Tinand cont de faptul ca inregistrarea salariilor si a sporurilor este posibila numai daca este instalata versiunea 5.06 a Revisal-ului, nu este neaparat nevoie sa fii consilier juridic pentru a-ti da seama ca, practic, termenul de 90 de zile acordat pentru inscrierea salariilor si sporurilor, coincide cu termenul in care toata lumea este obligata sa treaca la versiunea 5.06 a Revisal-ului.
......


Daca imi permiteti sa va corectez.
Sunt angajatori care utilizeaza aplicatii proprii de gestiune a salariatilor si exporta implicit registrul ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecarui element, etc.
Doamna a specificat clar ca utilizeaza Revisal, iar raspunsul meu era adresat acestei situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)