avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare la zi

Buna,
Va rog sa ma ajutati cu un model de notificare din partea salariatului pentru lichidare la zi. As dori daca se poate sa se precizeze in notificare faptul ca in cazul in care nu se aproba, voi resprecta preavizul de 20 zile lucratoare....asta in cazul in care se poate.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 3 Februarie 2013
BUNA ZIUA !
Notificam,cu nr. de inregistrare,un script de genul:

Catre conducerea.....

Subsemnatul...., avand functia......rog prin prezenta a-mi aproba incetarea raporturilor de munca, la zi, in temeiul art. 55/b din Codul muncii.
In caz contrar ,luati nota de faptul ca prezenta constituie demisie, conform art. 81 din Codul muncii.
Cu respect!

Subsemnatul..../data.....

Asta ar fi calea eleganta/
consilier juridic a scris:

BUNA ZIUA !
Notificam,cu nr. de inregistrare,un script de genul:

Catre conducerea.....

Subsemnatul...., avand functia......rog prin prezenta a-mi aproba incetarea raporturilor de munca, la zi, in temeiul art. 55/b din Codul muncii.
In caz contrar ,luati nota de faptul ca prezenta constituie demisie, conform art. 81 din Codul muncii.
Cu respect!

Subsemnatul..../data.....

Asta ar fi calea eleganta/

Multumesc frumos pentru raspuns !
Nu s-au platit salariile la zi sau doriti plecarea din firma?Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin lichidare la zi.Daca puteti sa-mi dati mai multe amanunte incerc sa va ajut cu placere.
Fisa de lichidare este...la zi!Far ea nu plecati de acolo!
De acord ca se intocmeste fisa de lichidare la plecarea unui angajat insa aceasta fisa dureaza pana se intocmeste si asta pentru ca trebuie sa treaca pe la mai multe departamente, astfel ca fiecare sa poata analiza situatia angajatului(are bani de decontat, are gestiune,are echipamente de lucru pe care trebuie sa le predea, etc.)Abia dupa intocmirea acestei fise salariatul isi poate primi drepturile salariale la zi.

Alte discuții în legătură

Refuz cerere incetare activitate cristina29 cristina29 Buna ziua! In cazul in care un salariat face cerere de incetare a activitatii (din motive personale), dar angajatorul nu i-o accepta, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Demisie cu sau fara preaviz? Florentina Mihaela Florentina Mihaela Fiica mea este studenta si a lucrat in timpul vacantei de vara. A fost angajata cu contract de munca full time pe o perioada determinata de 3 luni. Cele 3 luni ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare cim cu acordul partilor neaprobata kitty_26g kitty_26g Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere. In cazul in care un angajat trimite catre angajator prin fax cerere de incetare Cim cu acordul partilor, iar ... (vezi toată discuția)