avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri de noapte in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri de noapte in REVISAL

Buna ziua !

Va rog sa-mi dati o solutie in ceea ce priveste completarea corecta in revisal a sporurilor de noapte a controlorilor poarta, angajati la societatea comerciala unde-mi desfasor activitatea.

Acestia lucreaza in fiecare luna pe baza unui grafic , mai exact ei fac ture de noapte prin rotatie , deci o luna pot lucra de noapte, doua nu , etc. Au mai fost cazuri cand au lucrat si numai jumatate din luna de noapte(din motive obiective).
Cum voi face inscrierea in revisal ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 30 Septembrie 2011
Dupa parerea mea ar trebuie trecuti cu program inegal.
Avand in vedere ca sporurile se acorda in functie de salariul realizat, acestea se vor inregistra lunar in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal, salariu orar? adi_stanculescu adi_stanculescu Caut raspuns la urmatoarea problema: Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)
Revisal- spor de noapte ContSters20351 ContSters20351 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez intr-o institutie unde se lucreaza si noaptea. Orele de noapte difera luna de luna. Pentru aceste ore personalul ... (vezi toată discuția)