avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... asistenta juridica gratuita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

asistenta juridica gratuita

unde trebuie sa ma adresez pentru a cere avocat din oficiu sau asistenta juridica gratuita pt un proces.mentionez ca am un salariu de 530 de ron si locuiesc in chirie cu fiul meu.(suntem din judetul neamt dar procesul se va tine la judecatoria roman)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 13:02, 10 Septembrie 2008
OUG nr. 51/2008, ordonanta de urgenta privind ajutorul public judiciar in materie civila
[ link extern ]
Cererea de acordare a ajutorului public judiciar se adreseaza instantei competente pentru solutionarea cauzei in care se solicita ajutorul.
sa va adresati judecatoriei Roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ancuta ursulet ancuta ursulet si daca mama nu dispune de fondurile necesare iar TATAL are lipsa de bun simt si omenie sa nu il mai recunoasca dupa ce l-a dorit si conceput, ce solutie ar ... (vezi toată discuția)
Litigiu loc de munca Alex.D Alex.D Buna ziua. Am primit o cerere de chemare in judecata pentru un litigiu de munca ce a avut loc acum 1an.Nu dispun de multi bani si e prima oara cand patesc asa ... (vezi toată discuția)
Judecata pentru salariu neridicat danielabalan_69 danielabalan_69 Daca dau firma in judecata banuiesc ca imi trebuie un avocat si trbuie platit nu i asa s au m i se da unul din oficiu banuiesc ca asa se cheama .va ... (vezi toată discuția)