avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

si daca mama nu dispune de fondurile necesare iar TATAL are lipsa de bun simt si omenie sa nu il mai recunoasca dupa ce l-a dorit si conceput, ce solutie ar exista pentru bietul sufletel nevinovat?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 20:59, 17 Mai 2010
Buna ziua !
Actiune in instanta si solicitare de asistenta judiciara gratuita in temeiul art.4 din OUG nr. 51/2008, privind ajutorul public judiciar in materie civila.
Conform art. 11, alin.(1), teza I din lege, "cererea de acordare a ajutorului public judiciar se adreseaza instantei competente pentru solutionarea cauzei in care se solicita ajutorul".
Cu stima !
sa-l dati in judecata;consultati un avocat.succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta juridica gratuita you you unde trebuie sa ma adresez pentru a cere avocat din oficiu sau asistenta juridica gratuita pt un proces.mentionez ca am un salariu de 530 de ron si locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Partaj taxa de timbru salmirox salmirox Ce inseamna taxa de timbru ? Ce valoare are in cazul in care fostul sot a deschis partaj ? Eu trebuie sa intru in procesul asta cu avocat ca sa obtin si eu o ... (vezi toată discuția)
Intr-un litigiu de contencios administrativ pot solicita avocat din oficiu? dragos-ionut dragos-ionut Sunt intr-un proces cu academia de politie pt a anula un act administrativ de exmatriculare (abuziva) de mai bine de 6 luni si simt ca imi este tot mai greu sa ... (vezi toată discuția)