avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inregistrez?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inregistrez?

S-a deschis o societate neplatitoare de TVA, care este alimentata financiar de o firma din Egipt.
Cum sa inregistreaz in conta aceste sume?
Cel mai recent răspuns: jeorj , utilizator 08:06, 4 Octombrie 2011
Mai am o intrebare, daca s-au scos bani din banca pentru cheltuieli deplasare (pe o perioada de 3 luni) inregistrez ca avans spre decontare?
Exista un contract de creditare ?cu dobanda sau fara?
Exista contract cu dobanda
Care este legatura dintre cele 2 firme?deoarece eu stiu,poate aici ma ajuta colegii juristi,ca o soc.daca nu este acreditata sa acorde imprumuturi nu o poate face.
sume in curs de clarificare contul 473 si stabiliti eroare de cont , avans pentru ce desfasurati ca activitate , etc ii inapoiati tot prin contul in care au intrat.Trebuia sa i vireze in contul administratorului si el sa crediteze firma si e ok.

Alte discuții în legătură

Dobanda pe creditare firma kerekesmargo kerekesmargo Asociatul unic pe parcursul aniilor a creditat firma cu 456000 lei. cum se calculeza dobanda pe aceasta suma, exista un contract intre firma si pers.fizica in ... (vezi toată discuția)
Intrebare, imprumut sau credit? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Ex. O PJ romana poate primi un imprumut sau credit de la o PJ straina dar imprumutul sau creditul ( ... (vezi toată discuția)
Incasare suma imprumut rodia rodia V-as ruga frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am incasat in banca o suma de la o alta firma iar administratorul mi-a spus ca este un imprumut luat de ... (vezi toată discuția)