avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras CF

Buna,

Am cumparat o casa anul trecut si am facut actele la notar.La intabulare a aparut urmatoarea problema: extrasul CF care a fost scos de catre avocata vanzatorilor este cu cota parte de 1/1 al vanzatorilor , noi am facut contractul am dat banii si ne-am trezit ca suntem proprietari doar pe cota de 188/192 restul de 4/192 este a altei persoane care nu se stie nimic de ea.
Le-am dat termen vanzatorilor sa rezolve acesta problema dar nu au facut nimic, mi mult am aflat ca suntm al 7-lea cumparator si ca acea persoana apare in extrasul CF din anul 1989 si ca nici unul dintre cei 7 cumparatori nu a stiut si nici nu a auzit de persoana in cauza.
Ce pot face in acest caz pentru a devenii proprietar de toata cota de 1/1 ?
multumesc t

Alte discuții în legătură

Scoatere din indiviziune sama sama Am cumparat impreuna cu sotul meu o casa cu teren de 201 mp. inainte de a da avansul am cerut un extras CF recent, extrasul a fost scos de catre un birou ... (vezi toată discuția)
Acelasi autor a vandut de doua ori un imobil zaineadumitra zaineadumitra Am cumparat un imobil (teren intravilan) in anul 2006 si in anul urmator m-am trezit cu citatie de la al doilea proprietar care cumparase in 1994. Acelas autor ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute flavius75 flavius75 Sunt un mare necunoscator si intentionez sa cumpar un teren. Vanzatorul initial si-a lotizat terenul in 14 parcele: 13 le-a vandut si lotul 14 l-a declarat ... (vezi toată discuția)