Am cumparat impreuna cu sotul meu o casa cu teren de 201 mp.
inainte de a da avansul am cerut un extras CF recent, extrasul a fost scos de catre un birou notarial, unde am si legalizat contractul pana la urma.
Pe extras apare cu drept de proprietate in cota de 1:1.
Am facut contractul de v-c la notar si am achitat toata suma care o mai datoram , in fata notarului.
problema este ca pe noul extras CF, apare o doamna cu o cota de 4/192, iar noi nu stim cine este doamna, si de cand apare in extras, doar ca am primit de la OCPI Cluj, o incheiere deindreptare a erorii materiale.
Ce putem face in acest sens, cum putem sa devenim proprietari pr intreg bunul care l-am cumparat.
Mentionez ca ne-am interesat de acea persoana care apare pe extrasul nostru, dar nu stie nimeni nimik de ea, acea cota a fost dobanita prin Succesiune, in anul 1998.
mULTUMESC .
Cereti de la Cartea Funciara in baza carui act figureaza persoana in cauza ca fiind coproprietara cotei de care faceti vorbire 4/192.
Inregistrarile la Cartea Funciara nu se fac asa ,doar de dragul de a se face.Pe de alta parte sunteti indreptatita sa obtineti informatia in cauza deorece la mimentul cand ati cumparat in certificatul de sarcini nu figura cota in cauza ,situatie care s-ar incadra in fals intelectual .Discutam deja de o infractiune .Obtineti informatiile si mai vorbim.Cine a facut falsul sau eroarea trebuie sa raspunda.
Extras cf
alexgigi
Buna,
Am cumparat o casa anul trecut si am facut actele la notar.La intabulare a aparut urmatoarea problema: extrasul CF care a fost scos de catre avocata ... (vezi toată discuția)