avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in anul 2008 am cumparat o parcela de teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in anul 2008 am cumparat o parcela de teren arabil ...

Buna ziua in anul 2008 am cumparat o parcela de teren arabil in suprafata de 1351 mp impreuna cu 1/12 din cota de drum aferenta parcelei , la intabulare parcela de teren a fost intabulata dar cota de drum nu , eu doresc sa vand acel teren si constat ca nu am cota repartizata de drum .Cum pot rezolva problema Doamna notar care a intocmit actele la acea vreme spune ca este vina celor de la cadastru ca nu au intabulat si scea cota de drum
Cel mai recent răspuns: topo10469 , utilizator 21:32, 15 Decembrie 2024
Ati cerut extras de carte funciara pe numarul cadastral al drumului si nu figurati printre proprietari ? Cata vreme drumul nu a fost dezmembrat , ci ati cumparat o cota-parte , sunteti in indiviziune cu ceilalti proprietari ai cotei de 11/12 , si atunci toti veti figura - fiecare cu cota lui - pe extrasul cf al drumului .
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2024
CHKa, utilizator
am cerut extras cf si nu figurez intre cei 12 taxa de intabulare s-a platit exista 2 cereri de intabulare depuse de notar dar nu a fost intabulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol dcs1977 dcs1977 Salut Am cumparat ceva pamant prin 2000. Cu act de vanzare cumparare de mana, in baza unui Titlu de Proprietate. Tilul este pe numele a 4 persoane. Pe actul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren 3 persoane la comun Bubuka Bubuka Cumparare teren la comun Salutare, Doresc sa cumpara o parcela de teren de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)