avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am magazin fizic, doresc si magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am magazin fizic, doresc si magazin online

Avem de cativa ani un stand intr-un centru comercial si dorim sa ne vindem produsele si online. As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedam: putem emite bon fiscal de la casa de marcat din magazin? Trebuie emisa neaparat si factura? Daca da, factura nu ar trebui semnata de client? Orice alte lamuriri sunt binevenite! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:53, 30 Septembrie 2011
La cerinta clientului sunteti obligati sa emiteti si factura.Daca nu,emiteti doar bon fiscal-contravaloarea produselor urmand,probabil sa o incasati prin curier.
Puteti consulta si alte informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
2 nelamuriri Victorius Victorius Buna seara Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor, va rog! Victorius Victorius Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)