avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sume achitate in plus la facturile emise
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sume achitate in plus la facturile emise

Doresc sa stiu daca mai pot recupera sumele platite in plus la SC [editat]SA in perioada ianuarie 2010 - iulie 2011.Mentionez ca s-a facturat in plus si am cerut discount in valoarea platilor efectuate in plus dar societatea invoca faptul ca facturile emise au fost trecute prin contabilitaea lor si ca nu au fost contestate in termenul de 5 zile conform contractului incheiat cu firma lor.Mentionez ca a fost contractul incheiat la data de 05.09.2005 pe o durata de 5 ani9 deci pina la 05.09.2010) si nu a mai fost prelungit cu acordul partilor dar facturi au fost emise in continuare, pe ce baza???
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 16:48, 30 Septembrie 2011
Este prevazut cumva in contract (probabil la pretul contractului ) daca nici o parte nu notifica cealalta parte de incheierea contractului pana la data de........ acesta se prelungeste in mod automat cu inca 12 luni?
Cand emit facturile ptr ce va factureaza aceleasi servicii in baza contractului de mai sus?
Cereti factura cu minus.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord tacit bogdan77m bogdan77m Daca un contract de inchiriere are stipulat la un articol faptul ca se prelungeste prin acordul tacit al partilor daca una dintre parti nu notifica celeilalte ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila MARLENUTA MARLENUTA Am incheiat un contract de abonament [EDITAT] in 2.4.2010, cu durata de 2 ani. As dori sa stiu daca se poate prelungi contractul doar cu o luna. Pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Interpretare clauza contractuala ionu roman ionu roman in contract este prevazut urmatorul articol ,,Contractul se incheie de la 01.01.2008- 31.12.2008, inclusiv. Contractul se prelungeste automat cu o perioada de ... (vezi toată discuția)