avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina furata

In urma cu 2 luni am cumparat o masina adusa din Ungaria si inmatriculata in Romania. Am inmatriculat o si pe numele meu, iar dupa o luna am fost contactat de politistii de la Furturi Auto care mi au adus la cunostinta ca masina a fost declarat ca fiind furata din Ungaria. Ce pot face in situatia asta? E posibil ca masina sa mi fie luata? si in cazul in care mi va fi luata cum mi as putea recupera banii??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:14, 1 Octombrie 2011
Este aproape sigur ca masina cumparata avand statut de bun furat o veti pierde.Singura solutie este sa va judecati cu vanzatorul autovehicului care v-a instrainat-o in Ungaria,
Daca este un bun furat , masina va va fi luata pentru a fi inapoiata pagubasului maghiar sau de unde o fi acesta.
In procesul de furt va puteti constitui parte civila impotriva celui care a sustras-o sau il puteti actiona in judecata , in civil , pe cale unei actiuni in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism declarat furat din ungaria citroenc3 citroenc3 In ianuarie 2010 am cumparat un Citroen C3 de la un parc auto second-hand din Craiova. Am inmatriculat masina, iar saptamana trecuta au venit doi agenti de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autovehicul furat...cum pot recupera banii? waryus waryus am cumparat un autovehicul declarat furat din Ungaria...am fost cu auto la R.A.R Galati pentru a o inmatricula si inginerul m-a trimis la criminalistica...cel ... (vezi toată discuția)
Furt masina pdmarian pdmarian Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: sunt in constructie cu o casa in regie proprie si de curand echipa de constructori a fugit cu ... (vezi toată discuția)