In urma cu 2 luni am cumparat o masina adusa din Ungaria si inmatriculata in Romania. Am inmatriculat o si pe numele meu, iar dupa o luna am fost contactat de politistii de la Furturi Auto care mi au adus la cunostinta ca masina a fost declarat ca fiind furata din Ungaria. Ce pot face in situatia asta? E posibil ca masina sa mi fie luata? si in cazul in care mi va fi luata cum mi as putea recupera banii??
Este aproape sigur ca masina cumparata avand statut de bun furat o veti pierde.Singura solutie este sa va judecati cu vanzatorul autovehicului care v-a instrainat-o in Ungaria,
Daca este un bun furat , masina va va fi luata pentru a fi inapoiata pagubasului maghiar sau de unde o fi acesta.
In procesul de furt va puteti constitui parte civila impotriva celui care a sustras-o sau il puteti actiona in judecata , in civil , pe cale unei actiuni in pretentii.
Furt masina
pdmarian
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: sunt in constructie cu o casa in regie proprie si de curand echipa de constructori a fugit cu ... (vezi toată discuția)