avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de arendare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de arendare

Am o intrebare.

In Model contract de arendare la art.6 al.2 cum se intelege Produsul livrat de catre arendator va corespunde din punct de vedere calitativ
De exemplu cum este porumbul calitativ.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:11, 1 Octombrie 2011
adica produsele in natura ce le da arendasul arendatorului sa corespunda calitativ..ex: graul sa nu fie cu neghina in cantitati inadmisibile ce il fac impropriu consumului uman, sa nu aibe umiditatea prea mare sau sa fie amestecat intr-o cantiate prea mare cu alte corpuri straine (nisip, pietris, pamant), samd...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bogdancata71 bogdancata71 Am cumparat de la un batran în 2005 jumătate de hectar în extravilanul unui oraș mare(teren arabil) în ideea că va căpăta ceva valoare în ... (vezi toată discuția)
Contrat de arendare alexuta123456789 alexuta123456789 Buna ziua!Cine ma ajuta si pe mine cu un model ' contract de arendare' dupa noua lege .(sa fie varianta care a intrat in vigoare )mULTUMESC FRUMOS (vezi toată discuția)