avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deschidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deschidere firma

Am infiintat o firma pentru prima data.
Am declarat firma cu 0 activitate deocamdata. Intre timp a facut cineva o comanda si vrem sa facturam pe firma. Va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa ma duc sa schimb ceva vis a vis de "zero "activitatea pe care am declarat-o si unde anume sa ma duc si in cat timp. Firma isi are sediul in Ilfov.

Va mltumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: css_romania , utilizator 09:34, 3 Octombrie 2011
Reluarea activitatii unei societati se declara la ONRC, care va emite un certificat constatator privind activitatile autorizate. Ulterior, se va depune o declaratie privind reluarea activitatii la administratia financiara competenta, insotita de incheierea judecatorului delegat al Registrului Comertului prin care s-a admis cererea formei de organizare economica de a-si relua activitatea.
ce sa faceti sper ca nu ati semnat un contract , cat timp nu aveti cod caen declarat la ORC nu puteti sa va luati nici un angajament: inselaciune .
deocamdata nu am facut absolut nimic pe firma. nici contracte, nici facturare, nimic. sunt in concediu de ingrijire si crestere copil si nu am fost lamurita clar ce se intampla cu indemnizatia , asa ca mi-a fost frica sa fac ceva pe firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Registru comertului negrila negrila buna ziua, Am depus actele la registru comertului prin care solicit redeschiderea activitatii unei societati comerciale, si redeschiderea unui punct de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri inainte de infiintare hillfingerr hillfingerr Buna ziua. In urma studiului unor numeroase legi si ghiduri privind infiintarea unei firme (SRL) am ramas cu cateva nelamuriri cu care sper sa ma puteti ... (vezi toată discuția)