avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legislatie amplasare statie epurare sistem canalizare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legislatie amplasare statie epurare sistem canalizare centralizat satesc

Care este normativul de lege care reglementeaza conditiile de amplasare a statiilor de epurare sistem canalizare centralizat satesc?
Concret, ma intereseza daca este respectata legislatia in vigoare atunci cand o statie de epurare sistem canalizare centralizat satesc (cu pompe) este amplasata pe ulita satului, la o distanta de 4m fata de gardul proprietatii, la o distanta de 8m fata de cladire si la o distanta de 15m fata de fantana.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:02, 17 Octombrie 2011

Daca exista deja inseamna ca are autorizatiile necesare - de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, autorizatia de constructie etc., ceea ce inseamna ca a indeplinit conditiile de amplasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)