avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli de sanatate clinica particulara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli de sanatate clinica particulara

Buna dimineata, as avea si eu nevoie de o lamurire am o intreprindere individuala
momentan fiind singurul angajat al ei si in cursul lunii septembrie am fost la medic la o clinica particulara as putea deconta cheltuielile din consultatie si analize ? daca da cum ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:47, 5 Octombrie 2011
Intotdeauna d-nele au dreptate ptr ca au si spiritul de observatie mai bn dezvoltat ca noi ,daca eram angajat la stat din minimul pe economie nu mi permiteam sa ma duc nici macar la medicul de comuna de asta cred ca e mai bn sa ne dam cu parerea numai cind suntem destul de competenti de asta DonCurent face instalatii electrice si nu fabrica nasturi iar daca cunosteam o suta de meserii emigram in Albania si traiam mai bn asa ca va multumesc d-na ptr raspuns si cred ca le pot deduce fiscal ca incerc sa fiu 100/1000 sanatos sa pot prin modesta mea intreprindere individuala sa produc mult sa pot aduce contributia mea la realizarea bonusurilor necajitilor de angajati la ANAF , ca tare mult si cu spor muncesc mitiitei si nu am vrut sa deranjez personalul medical din sistemul national de sanatate ca saracii nu au timp ca au program incarcat ,in rest numai de bn .....sau poate stiti unde gasesc barza care m a adus in romanica sa i i au gitul ,nu putea oare ateriza fortat macar in Germania. Va multumesc ptr raspunsuri .............
Eu raman la ideea ca nu puteti deduce aceste cheltuieli, stimate @DonCurent. :)

Va doresc sanatate si mult succes in activitatea pe care o desfasurati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile de sanatate si cele sociale pot fi deductibile? vlad196938 vlad196938 Buna ziua ! Daca eu ca si intreprindere individuala pe prestari servicii instalatii , fara angajati , imi platesc asigurarile de sanatate si cele sociale , de ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - control la angajare dddianaddd dddianaddd Buna ziua !! O sa ma angajez in cateva zile la o firma si aceasta m-a trimis la medicina muncii sa efectuez controlul la angajare. Mi-a spus ca o sa ma ... (vezi toată discuția)
Decontare Vioreld Vioreld buna ziua. un salariat face niste analize medicale. daca cere factura si bon fiscal pe firma unde munceste, aceste analize se pot deconta? (vezi toată discuția)