avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Suspendare activitate srl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Suspendare activitate srl

Buna ziua!
V-as ruga sa imi spuneti daca suspendarea activitatii unui srl se poate face numai in cazul cand firma respectiva NU are datorii la bugetul de stat si daca pe perioada suspendarii este nevoie de evidenta contabila.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 11:29, 3 Octombrie 2011
Suspendarea activitatii se poate face chiar daca firma are datorii.Pe perioada suspendarii sunteti obligat,daca nu obtineti regim derogatoriu,sa depuneti toate declaratiile obligatorii conform vectorului fiscal+bilant (chiar daca sunt pe zero).
Regimul derogatoriu se obtine numai daca nu aveti datorii.
Chiar daca activitatea firmei este suspendata,nu insemana ca fiscul nu va poate emite titluri executorii pentru sumele datorate.
Pentru detalii accesati [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru firma suspendata in 2009 george110487 george110487 Buna ziua, Am o firma care a fost suspendata in anul 2009. S-au depus bilanturile la fisc, dar declaratiile dupa suspendare nu au mai fost primite pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)