avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii pentru firma suspendata in 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii pentru firma suspendata in 2009

Buna ziua,

Am o firma care a fost suspendata in anul 2009. S-au depus bilanturile la fisc, dar declaratiile dupa suspendare nu au mai fost primite pentru ca mi s-a zis ca nu mai este nevoie. Acum am dorit sa reiau activitatea firmei, insa fiscul imi spune ca nu am declaratiile depuse din perioada 2009 - 2012. Care este de fapt procedura corecta in aceasta situatie?Ce ar fi trebuit sa fac pentru a evita aceasta problema?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
george110487, utilizator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:01, 13 Iunie 2012
Pentru perioada suspendarii firma avea obligatia depunerii declaratiilor fiscale, chiar daca trebuiau depuse pe zero. Pentru a nu depune declaratiile era nevoie de obtinerea regimului derogatoriu pe perioada suspendarii. Daca nu ati obtinut acest regim trebuiau depuse declaratiile. Daca beneficiati de semnatura electronica pentru aceasta firma puteti accesa dosarul fiscal al firmei si acolo veti gasi vectorul fiscal, unde sunt mentionate declaratiile pe care trebuie sa le depuneti si termenele de raportare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Firma inactiva! este obligatoiru depunera bilantului pe anul 2009/2010 Zsolt1981B Zsolt1981B Buna! Am o firma inactiva de la infiintare (2006). Am avut o cunostinta contabila, care se ocupa pana 2011 de depunera formularilor 100 si 300 (platitor ... (vezi toată discuția)