avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita firma
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita firma

Buna ziua! Am un credit de consum, contractat in 2007, care este administrat in acest moment de o firma de recuperari creante. Creditul nu a fost achitat din cauza unei inselaciuni, iar acum eu sunt cel care trebuie sa returnez banii. Creanta o voi returna, insa momentan imi este imposibil... Intentionez sa deschid o firma pentru a demara cateva proiecte, insa nu stiu care este riscul de a fi executat silit. Daca eu, persoana fizica, am un credit, firma de recuperari/banca poate sa'mi execute firma in vederea recuperarii creantei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:56, 3 Octombrie 2011
Va poate popri dividendele, sau va poate executa silit partile sociale/actiunile , practic va vinde silit drepturile dumneavoastra asupra persoanei juridice respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Executare imobil pt.credit nevoi personale alina_pmi alina_pmi Buna ziua Problema mea: tatal meu a luat un credit de nevoi personale fara garantii in 2007 pe care in 2009 nu l-a mai putut plati. Creanta a fost cumparata ... (vezi toată discuția)
Credit banca ContSters297986 ContSters297986 Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot ... (vezi toată discuția)