avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

buna ziua
Numele meu este C. am lucrat la o intreprindere privata , de unde mi-am dat demisia . am scris demisia unde am stipulat si data pina la care voi mai lucra , dar am fost informat ca nu este nevoie sa mai vin la munca pina la data mentionata in demisie . Mai sunt 18 zile pina se termina cele 20 de zile din demisie si am fost anuntat ca pot sa ma duc sa imi fac lichidarea . I
ntrebarea mea este la ce trebuie sa fiu atent cind ma voi duce sa imi fac lichidarea si daca pot astepta pina expira cele 20 de zile
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: crysstone , utilizator 20:51, 3 Octombrie 2011
Angajatorul, in cazul demisiei, poate renunta la perioada de preaviz complet sau partial.
Daca vi se inmeaza nota de lichidare trebuie sa verificati cu atentie daca s-au inscris eventuale datorii in sarcina dvs.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia Droxi Droxi Sunt angajata la o institutie bugetara. As dori sa am propria mea afacere si pentru aceasta trebuie sa renunt la servici. Mentionez ca la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Demisie. dreptul angajatorului de a renunta la preaviz in cazul demisie angajatului. Maie Maie Salut! In prezent sunt angajat cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. Intentionez sa imi depun cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile, asa ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare - cand se elibereaza? julyet julyet Buna seara dargii mei! Ajutati-ma va rog cu un raspuns: Mi-am depus demisia in data de 23.11.2009, in data de 24 am facut o cerere scrisa si inregistrata in ... (vezi toată discuția)