avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Exista in lege stipulat cum se face ofertarea in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Exista in lege stipulat cum se face ofertarea in domeniul constructiilor?

Buna ziua
In urma unui control de la finante la o firma de constructii ni s-a cerut ca toate ofertele si situatiile de lucrari sa fie facute sub forma de devize (de ex. doclib). Intrebarea mea este: exista undeva in lege obligativitatea acestui tip de ofertare? Eu inteleg sa fac ofertele in acest mod atunci cand este vorba de bani publici, dar daca execut lucrari pentru persoane private?
Am citit Legea 10 si nu am gasit nimic despre acest lucru.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ref:achizitii directe ContSters95148 ContSters95148 Se poate incheia un contract de lucrari reparatii strazi (pietruire) cu valoare mai mica de 15000 euro fara a se publica in SEAP???? Daca da , care ar fi ... (vezi toată discuția)
Conditii minime de intocmire a unui deviz de lucrari Sandybel Sandybel Buna ziua! Am infiintat o firma prestarii servicii si doresc sa aflu care sunt datele minime obligatorii ale unui deviz de lucrari(baza legala) si daca ... (vezi toată discuția)
Fundamentarea economica a modului de formare a pretului. vionovac vionovac Am participat la selectie de oferte si, pentru ca pretul nostru este mai mic decat 85% din valoarea estimata a proiectului respectiv, ne-au solicitat ... (vezi toată discuția)