avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale penalitati de intarziere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

penalitati de intarziere

Se pot percepe penalitati, chiar daca contractul a expirat? Pentru un contract care a ajuns la termen la 31.12.2009, se mai pot percepe penalitati pentru perioada ulterioara, daca debitul principal s-a achitat in februarie 2010?#-o
Cel mai recent răspuns: bianca-bianca , utilizator 15:41, 4 Octombrie 2011
Dar penalitatile le-ati platit? Chiar daca s-a terminat contractul, dumneavostra dupa cum spuneti ati platit doar principalul, nu?
Datorati penalitati de la data scadentei obligatiei de plata pana la data achitarii afective a sumei datorate.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
s-a platit debitul principal, prin executor judecatoresc, in urma unei somatii de plata emise de catre instanta. Odata cu debitul, s-au achitat si penalitati, insa aceste penalitati au fost calculate pana la data introducerii actiunii in instanta. Normal, pana la momentul in care am achitat debitul principal, au mai trecut vreo 4-5 luni. Acum, se cere aceasta diferenta de
penalitati, de la data introducerii actiunii si pana la achitarea debitului prin executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere penalitati de intarziere simona raducanu simona raducanu Pot solicita penalitati de intarziere din anii precedenti (2005-2006) unui client care imi achita permanent facturile cu intarziere? Solicitarea o voi face cu ... (vezi toată discuția)
Actualizarea penalitatilor in cursul judecatii ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua! Am un dosar care a fost pe rol la un tribunal; a ramas in pronuntare la primul termen, apoi l-a repus pe rol, apoi a venit un alt judecator care ... (vezi toată discuția)
Majorari de intarziere mirela07 mirela07 Va rog, ajutati-ma sa inteleg urmatoarea situatie. o sa dau un exemplu cu titlu informativ: exista un titlu executoriu pe o suma de 100 lei din care 70 lei ... (vezi toată discuția)