avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Ce detalii sunt trecute in lichidarea unui fost angajat? Felul in care acesta pleaca de la un loc de munca se regaseste trecut in nota de lichidare? dar salariul avut de acesta, acum ne mai fiind carnet de munca, poate fi aflat de viitorul angajator? in Revisal, ce date sunt trecute de angajatul X, cand pleaca de la un loc de munca? salariul? felul in care s-a acceptat demisia de catre angajator?
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 3 Octombrie 2011
1. Sunt trecute in nota de lichidare :
Numele si Prenumele salariatului
Functia
Locul de munca .
Carnetul de munca : seria ____ nr _____
Motivul intocmirii notei de lichidare ______________________
La data de ______/______/___________
Debitele salariatului : natura, titlul executoriu, suma datorata, numele creditorului
Retributii nete incasate pe ultimele 12 luni (pentru calculul indemnizatiei de concediu de odihna) .
Concedii medicale platite pe ultimele 12 luni , etc.

Model de nota de lichidare
[ link extern ]

2. Angajatorul nou poate afla ce salariu a avut la fostul angajator , fie din carnetul de munca , fie din adeverinta de vechime eliberata de catre fostul angajator.

3. In REVISAL se trec data incetarii si temeiul incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota / fisa lichidare leuca_luminita leuca_luminita Nota / fisa de lichidare e obligatorie la angajare? In cadrul societatii noastre nu s-au folosit niciodata. In momentul in care salariatul isi inceteaza ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare - continut waterwitched waterwitched Buna ziua, Va rog sa enumerati informatiile obligatorii pe care trebuie sa le contina o Fisa de Lichidare pentru o persoana care nu a avut gestiune si data ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)