Buna seara,in 13.09. am nascut un baietel,si asi dori sa stiu cand trebuie depuse actele pt alocatia de stat,si cele pt indemnizatie,mentionez ca am lucrat inainte,avand dreptul la ea,iar concediu de lauzie mai am 27 noiembrie. Va multumesc si astept raspuns
OUG nr.111/2010 prevede:
Art. 15. — (1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta reprezentand indemnizatii si stimulent de insertie se stabilesc dupa cum urmeaza: a) incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;
......
pentru alocatia de stat puteti depune oricand actele.
pentru concediu de crestere copil si pentru indemnizatie depuneti actele cand terminati concediul de lauzie dar nu mai devreme de a 42 azi de la nastere.
puteti depune cererea si inainte de a termina concediul de maternitate (cu o saptamana de exemplu), dar in plata intrati din 28 noiembrie.
OUG nr.111/2010
Art. 15
(1)Drepturile prevăzute de prezenta ordonanta de urgenta reprezentand indemnizatii si stimulent de insertie se stabilesc dupa cum urmeaza:
a)incepând cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;
Va multumesc si va doresc o zi placuta in continuare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Indemnizatie
ionny-ionela
daca nu am luat concediul de sarcina si lauzie de cat 94 de zile le pot lua in continuare pe toate? daca da atunci cand depun actele de alocatie si ... (vezi toată discuția)