avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie buletin identitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie buletin identitate

Ce excrocherii s-ar putea face pe baza unei copii de buletin si a unei diplome de bacalaureat? Intreb asta deoarece am sustinut un interviu in urma aplicarii la un job la care am si fost acceptat si ulterior mi s-a cerut sa trimit o copie scanata a buletinului de identitate si a diplomei de studii zic ei pentru intocmirea dosarului.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 22:20, 3 Octombrie 2011
Se pot face multe , cel mai bine mergeti si le depuneti personal , atunci stiti unde le depuneti si la cine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma bac AncaT1 AncaT1 As vrea sa stiu care este procedura de a obtine o noua diploma de BAC si cat dureaza. (vezi toată discuția)