avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Am preluat contractele din Revisalul vechi in Revisalul nou si am constatat ca nu apareau contractele suspendate ( maternitatile) si inca cateva contracte ale angajatilor activi. Va rog sa-mi sfatuiti cum sa procedez in aceasta situatie. Deasemenea va mai rog sa-mi spuneti cum procedez in cazul sporurilor ( de vechime, de noapte)
Multumiri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 4 Octombrie 2011
1. C.i.m. suspendate trebuiau sa apara ca active in noua versiune ... in vechea versiune acestea cum aparea?

2. Persoanele nepreluate se pot introduce manual in noua versiune.

3. Referitor la sporuri acestea se introduc potrivit prevederilor HG nr.500/2011 , iar daca apar modificari lunare , acestea sunt introduse lunar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sunyigabi sunyigabi Eu am preluat noul Revisal in septembrie.Atunci am avut doar 25 de angajati activi. Insa in data de 1 august am avut inca vreo 50(pe perioada determinata).Si ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)