avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii URGENT !! CALCULARE IMPOZIT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

URGENT !! CALCULARE IMPOZIT

Buna ziua,
Vin cu urmatorul caz. Am o parte din salariati detasati in Germania si au depasit cele 183 de zile. Intrebarea mea este cu se procedeaza la oprirea impozitului? Se opreste in Romania sau in Germania? Ce procedura trebuie facuta pentru a evita dubla impozitare? Sau in cazul in care se opreste impozitul in ambele state se poate deduce cel platit in Germania? Pe statul de plata din Romania trebuie sa apara impozit retinut la persoanele in cauza? Dar pe 112??
Si care este cadrul legal in care ma incadrez in aceasta situatie?
Astept raspuns URGENT!!!!!!
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calculare impozit urgent vicsilron vicsilron Buna ziua, Vin cu urmatorul caz. Am o parte din salariati detasati in Germania si au depasit cele 183 de zile. Intrebarea mea este cu se procedeaza la oprirea ... (vezi toată discuția)
Conventie romania -germania privind dubla impozitare dorinahd dorinahd Buna seara. Firma la care lucrez are 10 angajati detasati la o fabrica de mase plastice in Germania pentru o perioada de 1 an . Angajati primesc salariul din ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare yulii yulii Buna ziua, as dori consiliere referitor la demersurile pe care trebuie le fac pentru a evita dubla impozitare. sunt asociat la o societare comerciala in ... (vezi toată discuția)