avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie ITM

Buna ziua,

Sunt asociat intr-o firma. Doresc sa angajez pe celalalt asociat al firmei. Eu am un curs de Inspector de personal efectuat in 1999 si la care am un atestat eliberat de MMPS si DGMPS. Nu am practicat nicioada, dar era mentionat in cartea de munca.
Am 2 chestiuni de ridicat:
1. Daca acesta era mentionat in cartea de munca cu noua legislatie a muncii, adica acest REVISAL mai este evidentiat ca am acest curs efectuat? De ce va intreb, din nefericire nu-mi gasesc atestatul si vreau sa stiu daca-l pot folosi.
2. Ca si asociat al firmei pot avand acest curs de Inspecto de Personal efectuat sa pot tine REVISALUL in cadrul firmei, ca sa nu mai angajez personala specializat pe Resurse Umane si sa nu inchei nici contract de prestari servicii cu firma specializata?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Procedura externalizãrii serviciilor de resurse umane Olivia E Olivia E Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care externalizezi partea de resurse umane dintr-o firma. 1.Se face un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de completare in carnetele de munca elyss elyss Buna ziua Mi s-a oferit un post de Manager resurse umane, dar voi face tot de tine de acest departament inclusiv salarizare. Carnetele de munca se tin la ... (vezi toată discuția)