avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cartea funciara

Doresc sa stiu unde si cum pot afla situatia9cine este,proprietar,ipoteca,cadastru,...) unui imobil? Cum si cui ma pot adresa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 14:26, 4 Octombrie 2011
Cereti extras de informare carte funciara la OCPI al sectorului unde e imobilul, respectiv judetul.
Pentru obtinerea extrasului trebuie sa cunoasteti numarul CF precum si nr.topo,sa completati o cerere in acest sens,sa achitati o taxa si sa aveti asupra dumneavoastra actul de identitate.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca casa mea este intabulata Arsenia Arsenia Buna seara, am facut cadastru acum 2 luni si jumatate , dar din pacate cel ce mi la facut nu mai raspunde la telefon, cadastristul este foarte serios, dar cred ... (vezi toată discuția)
Imobil pe nume necunoscut Srb Srb La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)