avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum aflu daca casa mea este intabulata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum aflu daca casa mea este intabulata

Buna seara, am facut cadastru acum 2 luni si jumatate , dar din pacate cel ce mi la facut nu mai raspunde la telefon, cadastristul este foarte serios, dar cred ca are foarte multe lucrari.rugamintea mea stie cineva, cum pot sa aflu daca casa este intabulata, nu am nr de cadastru. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:03, 15 Decembrie 2015
Cere de informare la OCPI din judet cu mentiunea adresei respective.
Dacă nu cunoașteți numărul cărții funciare trebuie să faceți o cerere pentru a afla dacă imobilul are CF. După ce aflați numărul cărții funciare puteți obține un extras CF de informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara ContSters224733 ContSters224733 Doresc sa stiu unde si cum pot afla situatia9cine este,proprietar,ipoteca,cadastru,...) unui imobil? Cum si cui ma pot adresa? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum pot sa aflu daca tatal meu a dat casa parinteasca ... LAURA 2022 LAURA 2022 Buna ziua! Cum pot sa aflu daca tatal meu a dat casa parinteasca la un verisor? Mentionez ca suntem 3 frati si mama noastra a murit mai demult. Tatal meu zice ... (vezi toată discuția)