Sunt abonat la o firma de furnizare de servicii internet, de cel putin 3 ani. Am sunat la acestia la inceputul lunii cerindu-le sa reziliez abonamentul .Mi-au spus ca acezasta se face in baza unei cereri completate la unul dintre punctele lor de lucru.
Astazi 04.10.2011 am ajuns la ei sa completez cererea. Stupoare mi-au spus ca trebuie sa mai achit inca o luna serviciile lor pentru ca rezilierea se face cu 30 zile inainte. conform unei clauze pe care ei sustin ca se afla in contract.
Mentionez ca , cotractul de furnizare de servicii nici nu a fost semnat cu aceastra firma ci cu alta de la care ei au cumparat.
ESTE ACEASTA CLAUZA ABUZIVA SAU NU ? Ce pot face?
Dumneavoastra trebuie sa aveti un exemplar al contractului,consultati-l si daca acesta clauza este inscrisa si ati acceptat-o, este legala intrucat ati negociat-o direct la incheierea contractului de furnizare servicii.Noua firma,prin cumparare,a devenit noul proprietar,dobandind toate drepturile si obligatiile contractuale ale vechiului proprietar(detinator) al societatii respective.