avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare

Vreau sa aduc o masina din Polonia. Masina are trecute in certificatul de inmatriculare numai doua locuri pentru pasageri. In cazul in care montez bancheta inapoi, ce trebuie sa fac pentru a o inscrie cu 5 locuri?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:32, 16 Septembrie 2008
Fiind vorba de modificare a autovehiculului (chiar daca initial acesta avea 5 locuri) este nevoie de avizul RAR-ului.
Asta se face inainte sau dupa ce o inmatriculez?
Buhaytza a scris:

Asta se face inainte sau dupa ce o inmatriculez?

Inainte.
Multumesc pentru lamuriri... Very useful. =D>
Numai bine va doresc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in tara? nicolaeselaru76 nicolaeselaru76 daca sant propietarul unei masini in spania si vreau sa o aduc in romania ce trebuie sa fac care sint actele necesare si cat ma costa . asta daca poate sti ... (vezi toată discuția)
I-am cumpărat fetei mele o mașină cu motorizare 2,0 cu factură direct pe numele ei, dar asigurarea e prea scumpă. cum aș putea să o trec pe numele meu? marcelctin marcelctin Buna ziua. Am cumparat fetei mele o masina cu motorizare 2,0 de la o firma cu factura direct pe numele fetei. Acum... marea mea uimire este la pretul ... (vezi toată discuția)