avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in tara?

daca sant propietarul unei masini in spania si vreau sa o aduc in romania ce trebuie sa fac care sint actele necesare si cat ma costa . asta daca poate sti cineva?
MASINA ESTE DIN 2002 SI ARE 2000 CC !
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 00:14, 7 Ianuarie 2011
Trebuie sa notificati biruul de inmatriculari din Spania cu privire la intentia dvs. de a exporta permanent autovehiculul .
Se va face radierea din circulatie si se va intocmi o inmatriculare provizorie (cca 15 zile ) pentru a tranfera auto in RO .
In Ro aveti nevoie de certificatul masinii in original , certif de inmaticulare provizorie , placutele cu nr de inmatriculare spaniole , carte de identitate RAR , fisa de inmatriculare , asigurare , impozit platit , Certificat de autenticitate RAR, chitanta de plata a taxei auto , ceva taxa de certificat la CEC , si taxa de inmatriculare la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa inmatriculez masina fara sa platesc taxa de poluare? glo glo am o masina inmatriculata in uniunea europeana. am achizitionat-o si asi vrea sa o inmatriculez fara a achita taxa de poluare. Cum trebuie sa procedez? pot ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)